LA RESIDENZA DE 4 STELE

Hotelul, Timişoara şi spiritul Toscanei

La început a fost viziunea unui loc frumos, feeric, desprins din peisajele cu măslini din inima Italiei; aşa a aparut Vila La Residenza, o imprimare idealistă a ceea ce reprezintă spiritul Toscan, cu farmecul, natura şi designul aparte al acestei regiuni. La Residenza este, de la interior spre exerior, refelxia acestei viziuni, şi nu oriunde, dar aproape de centrul Timişoarei, un oraş cosmopolit, în pline pregătiri pentru a-şi onora titlul de Capitală Culturală Europeană, pentru anul 2021.
Suntem primitori de oaspeţi şi vă aşteptăm să ne călcaţi pragul!
Hotelul este superb mobilat, are camere spaţioase şi un apartament deosebit, de 52 m², toate oferind un set complet de facilităţi specifice unui hotel cu servicii de calitate superioară oferind un sejur de neuitat. Opere de artă, picturi în ulei şi elemente de decor cu farmec toscan se armonizează perfect pentru a crea o atmosferă confortabliă care aminteşte de o Rezidenza cu stil, conectată la un set de servicii superioare ale hotelurilor de clasă. O terasă placută şi două verande frumoase cu vedere la gradina mereu verde şi încântătoare, oferă un cadru liniştit pentru o bautură rafinată şi o conversaţie placută.
4
STELE
15
CAMERE
9.4
NOTA PE BOOKING
19
ANI EXPERIENŢĂ

Very nice size room, basket of fruit, extremely helpful and friendly staff. Beautiful, park like setting. Responded rapidly to email requests.

Carol

From USA

Great location, very quiet, fabulous garden, comfortable bed, flawless staff, great attention to details and great quality of the breakfast products.We will for sure return 😊

Diana

From România

The main receptionist during our stay was excellent. Very friendly and attentive. We forgot to get his name, but he is the slim man with a large beard.

James

From UK